BÉRLÉS

Miért válassza a fénymásoló, nyomtató berendezések bérlését?


Akár fekete-fehér, akár színes fénymásolót, multifunkcionális berendezést keres, esetleg digitalizálni kívánja dokumentumait, kedvező bérleti konstrukciónkban rendkívül kedvező feltételek mellett lehet az Ön cégének is modern gépparkja.


Fénymásoló - nyomtató bérlés - Mit nyújt az El-tech Kft?


- Hosszabb távra is előre kalkulálható bérleti költségek
- Nagyobb összegű beruházás nélkül juthat korszerű berendezéshez
- Díjaink költségként elszámolhatók
- Másolás, hálózati nyomtatás színesben is – gyors szkennelés, archiválási lehetőség legtöbb berendezésünkön
- Igény szerint A/3 vagy A/4 nyomtató, fénymásoló bérlése, kölcsönzése, akár rövid határidóre.
- Teljes mértékben tartalmazza a szerviz és a kellékanyagok-ellátását és a kiszállási költségeket felmerült igény szerint cseregépet is biztosítunk


Minőségi szolgáltatás - Garancia


Több mint 25 éve foglalkozunk másológépek bérbeadásával, szervizelésével! Folyamatosan törekszünk termékpalettánk, és szolgáltatásink bővítésére, fejlesztésére, önmagunk képzésére egyaránt, célul tűztük ki a minőségi szolgáltatások legmagasabb szintű nyújtását.

ÜZEMELTETÉS

Cégünk fénymásolók és lézernyomtatók üzemeltetésével is foglalkozik, teljes körű szolgáltatást nyújtva a vállalkozások irodai berendezéseinek optimális teljesítménye érdekében.
Szakértő technikusokból álló csapattal személyre szabott megoldásokat kínálunk vállalkozása egyedi igényeinek kielégítésére.

Szolgáltatásaink közé tartozik a vezető gyártók fénymásolóinak és lézernyomtatóinak rutin karbantartása, javítása és informatikai rendszerbe való telepítése. Személyre szabott karbantartási szerződéseket is kínálunk, amelyek célja az állásidő minimalizálása és a berendezés élettartamának maximalizálása. Technikusaink képzettek arra, hogy gyorsan diagnosztizálják és kijavítsák a problémákat, így biztosítva, hogy az iroda produktív és hatékony maradjon.

Tisztában vagyunk vele, hogy mennyire fontos a lehető legkisebbre csökkenteni a vállalkozását érintő fennakadásokat, ezért üzemeltetési szerződéseink úgy alakítjuk ki, hogy szolgáltatásaink az ügyfeleink igényeihez igazodjanak.

Akár meglévő berendezései teljesítményét szeretné optimalizálni, akár útmutatásra van szüksége a vállalkozása számára megfelelő fénymásoló vagy lézernyomtató kiválasztásához, keressen minket tanácsadásért.

A minőségre, a megbízhatóságra és a vevői elégedettségre fókuszálva arra törekszünk, hogy hosszú távú kapcsolatokat építsünk ki ügyfeleinkkel, olyan átfogó megoldásokat kínálva, amelyek megfelelnek a vállalkozások változó igényeinek.
ESETI SZERVÍZ

Ha nyomtatója vagy a fénymásolója csíkoz, kattog, foltoz, vagy esetleg nem húzza be a lapot, esetleg több lapot húz be egyszerre, hívjon minket bizalommal!

Általunk javított márkák:
- Develop
- HP (A4-es méretig)
- Konica Minolta
- Kyocera
- Ricoh
- Samsung (A4-es méretig)
- Xerox (A4-es méretig)

Szerviztechnikusaink több évtizedes tudással rendelkeznek lézernyomtatók és multifunkciós eszközök javításában.
Normál esetben a munkavégzés határideje maximum néhány munkanap. Gyári vagy utángyártott alkatrészt és nyomtató kellékanyagot is beépítünk, az Ügyfél kérésének megfelelően.
A javítást előzetes felmérés és árajánlat uttán végezzük el. Árajánlatunk tartalmazza a várható szervizdíjat, esetleges alkatrész és kellék költségeit. Ennek elfogadása után történik a készülék javítása.

Szervizünk díjai:
- Munkadíj: 8000 Ft + Áfa / óra
- Bevizsgálási díj: 4000 Ft + Áfa
- Kiszállás Budapest területén belül: 5000 Ft + Áfa
- Kiszállás Budapest területén kívűl: Egyedi árajánlat alapján
Copyright © 2024 Minden jog fenntartva - El-Tech Kft