RÓLUNK

Az El-tech Kft.1992-ben alakult fénymásológépek és nyomtatók forgalmazására, szervizelésére. A technika haladásával felismertük, hogy egyre nagyobb igény jelentkezik a javítási munkálatok mellett készülékek bérbeadására, ami mára cégünk fő profiljává vált.
Szerződött Ügyfeleink részére vállaljuk a készülékek kiszállítását, beüzemelését, a helyszíni javítást, kellékanyag-ellátást, szükség esetén a készülékek kezelésének a betanítását, és cseregép biztosítását egyaránt. Mindemellett teljes körű minőségi szervizszolgáltatást biztosítunk.

Cégünk által képviselt értékek:

- Minőségi termékek és szolgáltatások széles kínálata
- Hatékony kiszolgálás
- Egyedi igények felmérése, ajánlatkészítés
- Személyre szabott ajánlatok készítése
- Kiszámítható és hatékony üzletvitel
- Gyors, vevőközpontú ügyintézés

A több évtizedes tapasztalattal biztosítani tudjuk Megrendelőink részére másológépek, nyomtatók, multifunkcionális berendezésel garanciális és garancián túli javítását is.

Igény esetén optimalizációs szolgáltatásunk keretei között részletesen felmérjük az adott gépparkot, és egyedi ajánlatot készítünk a tapasztaltak alapján, amellyel hatékonyabbá, és modernebbé válhat az üzemeltetés.

Sikeresnek érezhetjük magunkat, hogy ma már több ezer általunk üzemeltetett és eladott berendezés segíti Partnereinket a mindennapi munkavégzésben.

Kollégáink minden nap gondoskodnak arról, hogy legjobb tudásuk szerint, megfelelő szakértelemmel tudják ellátni a feladatokat, és továbbképzések segítségével a legmodernebb technikák se okozzanak akadályt a sikeresség érdekében.

Kellékanyag kiszállításban a GLS futárszolgálat, és technikus kollégáink segítenek, hogy a megrendelt termék mielőbb az Ügyfélhez kerüljön.Copyright © 2024 Minden jog fenntartva - El-Tech Kft